Koyuncu; Konut sorununu önceden gördük

Koyuncu; Konut sorununu önceden gördük

İLÇELER 19.09.2022 01:05:00 0
Koyuncu; Konut sorununu önceden gördük

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı 250 bin konut projesinde aslan payını alan Emirdağ İlçesinde vatandaşlar büyük sevinç yaşarken Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, konut sorununu önceden gördüklerini ve çözüm ürettiklerini kaydetti.

 

2018’DEN BU YANA HAZIRLANIYORUZ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan ‘Yüzyılın konut projesinde’ 316 konutla Afyonkarahisar genelinde aslan payını alan Emirdağ, Merkezin bile neredeyse 2 katı konut hakkı kazanmış oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, hazırlıklara ilçe başkanlığı döneminde başladığını belirterek, konut projesinin ilçe halkını çok sevindirdiğini ifade etti.

Başkan Koyuncu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı yüzyılın konut projesinde ilçemizin en yüksek payı alması bizi ve ilçe halkımızı çok sevindirdi. Keza İlçemizde biz göreve geldikten sonra 174 TOKİ konutu başlamıştı ve İnşallah 1 yıl içerisinde vatandaşlarımıza teslim edilecek. 3. Etap olarak adlandırılan bu hafta açıklanan 316 konut ile 2019’dan itibaren 490 konut yapılmış olacak ki bizim büyüklüğümüzde bir ilçe için hala yetersiz. Ancak TOKİ’ye ait yeteri kadar arazimiz var ve devamının da Sayın Cumhurbaşkanımız, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımızın tensip ve gayretleriyle geleceğine inancımız tam” dedi.

 

KONUT SORUNUNU YILLAR ÖNCE GÖRDÜK

 

2014-2019 Yılları arasında AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatan Koyuncu, konut sorununu o yıllarda görerek konut alanının o yıllarda devrini sağladığını söyledi.

Koyuncu; “O yıllarda konut sorunu olacağını öngörerek konut alanı olabilecek arazileri Milli Emlak Genel Müdürlüğüne devir edilmesini sağlayarak bugünlerde  TOKİ için arsa üretme problemini o zaman ortadan kaldırmış olduk. 316 konut için arsamız zaten hazırdı” diye konuştu.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

TOKİ konutlarında 316 konutun Emirdağ’a verilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Koyuncu, “Yüzyılın konut projesinde 316 konutun Emirdağ’a verilmesinde bize büyük destek veren Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e, AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay’ a Emirdağ halkımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.


Haber Kaynak : Beyaz Belge

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor